WAGAMAMA ZUIDPLEIN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 270 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wagamama Zuidplein. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 11:09 The food was ice cold when I picked it up at the arranged time. Also the portions are really tiny for the price (please note, it was only starters, the soups are usually a good size).
25 nov 2022 om 23:08 Het eten rook een beetje naar plas en smaakte naar niks
24 nov 2022 om 20:49 Bestelling incompleet en na contact met restaurant werd aangegeven dat ze mijn gerecht zagen maar niks konden doen ik moest maar thuisbezorgd contacten. Waardeloos en geen enkel begrip of respect
15 nov 2022 om 20:10 De bestelling was niet compleet. Er site een compleet gerecht. van de andere gerechten was er geen rekening gehouden met de bijzonderheid die we er bij hadden geschreven. Echt waardeloos!! Prut tent die Wagamama.
6 nov 2022 om 17:37 Took more than an hour to be delivered and the food was cold and tasteless - never again!
3 nov 2022 om 19:33 Never got the food !!!
26 okt 2022 om 19:48 Niet tevreden super lang moeten wachten, eten lauw kurkdroog nooit meer!
20 okt 2022 om 20:14 Bij bestelling was de wachttijd ongeveer 1 uur. Na 75 min blijkt na een belletje met Wagamama dat de bestelling niet is doorgegeven. Na 2 uren is de bestelling verzorgd. NOOIT meer thuisbezorgd!
16 okt 2022 om 22:11 Ruim 3 kwartier te laat bezorgd en lauw eten.
15 okt 2022 om 8:01 Het duurde langer dan 90 minuten en het eten was niet warm. Verder zat er weinig smaak aan het eten en was het een kleine portie. Dit ben ik niet gewend van Wagamama en het stelde me erg teleur. Bijna twee uur gewacht op drie hapjes noedels.
10 okt 2022 om 22:09 Maaltijd veel te laat bezorgd en daardoor eten koud
25 sep 2022 om 22:07 Na 2 uur en 20 minuten kwam het eten eindelijk aan. Er is niemand van thuisbezorgd die je kan bellen. Inmiddels al ergens anders wat gehaald. Waardeloos. Ik had nog 10% fooi gegeven ook. Wat een schijnvertoning.